Rajski dom – Samo anđeli znaju kako je u raju

rajski

Tko smo mi?

Rajski dom d.o.o  je poduzeće koje postoji i djeluje od  24.09.1993. godine, i od tada se trudi svojim kupcima učiniti opremanje njihovih interijera što ugodnijim iskustvom. U skladu s tim  kako bismo olakšali opremanje interijera, svim kupcima i zainteresiranim, naši posebno obučeni djelatnici napravit će najkvalitetnije skice vaših kuhinja, spavaćih ili dnevnih soba, uz najmodernije kompjutorske programe i sve to bez ikakve naknade ili obaveze kupnje.

Mnogobrojne mogućnosti plaćanja

Osim kvalitete namještaja, također težimo da ponudimo i korektnu cijenu; ukratko želimo da za svoj novac kupci dobiju pravu i trajnu vrijednost. S tim u skladu omogućili smo i sve pogodnosti plaćanja od potrošačkih kredita (1-5 god.), uz povoljnu kamatu, Amex krediti do 24 rate, a beskamatno do 12 rata, te ostalim kreditnim karticama sve do povoljnih popusta za gotovinsko plaćanje.

1 2

Dostava i montaža – kod nas besplatni na cijelom području RH

Za sav kupljeni namještaj, kupci dobivaju besplatnu dostavu i montažu, a nerijetko ih iznenadimo poklonima i većim nagradama.

Obratite nam se sa povjerenjem

Uistinu kroz sve pogodnosti, mogućnosti i uz izuzetan izbor kvalitetnog namještaja, naša ponuda ne ostavljaju prostora za dilemu, a na našim kupcima ostaje još samo mala zadaća; da svoj stan urede u zaista ugodan dom sa svim onim malim sitnicama koje i hrvatskom, slovenskom i talijanskom namještaju daju ton upravo onakav kakav su oni oduvijek željeli.

3 4

Kontakt

Posjetite nas na 2. katu trgovačkog centra Mercator u Metkoviću na adresi:

Splitska 1, TC Mercator (2.kat)
Metković, HRV, 20350
Telefon: +385 20 681 067
Fax: +385 20 675 234
E-mail:
prodaja@rajskidom.hr
Facebook stranica:
http://www.facebook.com/rajskidom

 

Comments are closed.